Το να φτιάξεις ψωμί δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, μην ακούς τι λένε!
Με την πανεύκολη αυτή συνταγή θα έχεις το δικό σου σπιτικό ψωμί στα γρήγορα, με το επιπλέον μπόνους της μπίρας…
Κι αν η μπίρα δεν είναι από μόνη της κίνητρο, τότε τι είναι;Τι θα χρειαστείς (για 6 άτομα)
1. Ρίξε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακάτεψε με το χέρι δυνατά. Δώσ’ του να καταλάβει λέμε.
2. Βάλε το παρασκεύασμα σε μια φόρμα, αφού πρώτα τη λαδώσεις ελαφρά.
3. Ψήσε στους 180°C, σε προθερμασμένο φούρνο, για 40-45 λεπτά.
Μη μου πεις ότι κουράστηκες; Συνόδευσέ το με βουτυράκι και, τι άλλο, μπίρα!
- 3,5 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 330 γραμ. ξανθιά μπίρα
- 1 αυγό
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1. Ρίξε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακάτεψε με το χέρι δυνατά. Δώσ’ του να καταλάβει λέμε.
2. Βάλε το παρασκεύασμα σε μια φόρμα, αφού πρώτα τη λαδώσεις ελαφρά.
3. Ψήσε στους 180°C, σε προθερμασμένο φούρνο, για 40-45 λεπτά.
Μη μου πεις ότι κουράστηκες; Συνόδευσέ το με βουτυράκι και, τι άλλο, μπίρα!
0 Σχόλια