Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μεγάλο Σοκολατάκι του Παρλιάρου

/
ΥΛΙΚΑ:
340γρ. κουβερτούρα πραλίνα Nestle dessert
170γρ. κουβερτούρα γάλακτος Nestle dessert
200 γρ. .μπισκότα τύπου πτι-μπερ
100 γρ. cranberries
100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Λιώνουμε τις δυο σοκολάτες, τις στρώνουμε, ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα τοποθετούμε σε μια φόρμα.
Όταν κρυώσουν σερβίρουμε με το μαχαίρι παρμεζάνας.


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια