Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κρεμμυδόπιτα

.
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Σφολιάτα
Σφολιάτα (φρέσκια ζύμη ψυγείου)
1 φύλλο Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη
10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 κρεμμύδια τριμμένα
1 κιλό φέτα, θρυμματι σμένη με τα δάχτυλά μας
1 ματσάκι καυκαλήθρες, πλυμένες και ψιλοκομμένες
1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
3 αβγά
Πιπέρι
½ φλιτζ. λάδι ελιάς για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Εύκολη

Βήμα 1
Σε ένα μπολ βάζουμε τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν καλά.

Βήμα 2
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180˚C. Σε ένα λαδωμένο ταψί στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας, φροντίζοντας καλυφθούν καλά τα πλαϊνά του ταψιού. Απλώνουμε από πάνω ομοιόμορφα τη γέμιση και κόβουμε το φύλλο που περισσεύει.

Βήμα 3
Ψήνουμε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο για 45’.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια