Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γυναικείες συνήθειες που ξενερώνουν τους άνδρες

Υπάρχουν κάποια πράγματα, τα οποία κάνουμε εμείς οι γυναίκες για να είμαστε πιο όμορφες, που όμως δυστυχώς δεν αρέσουν και πάρα πολύ στα αγόρια, και όχι μόνο δεν αρέσουν αλλά τα ξενερώνουν κιόλας! Επίσης υπάρχουν και πολύ απλά πράγματα που δε μας πάει καν το μυαλό ότι θα μπορούσαν οι άνδρες να προσέξουν, τα προσέχουν όμως και δε τους αρέσουν και πολύ. Τα συμπεράσματα που ακολουθούν έχουν βγει μετά από πολλές συζητήσεις με άνδρες και μετά από ώρες παρατήρησης της ανδρικής συμπεριφοράς. Τί πιστεύουν οι άνδρες για εμάς και τι ΔΕΝ τους αρέσει στα κορίτσια;

ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΡΩΜΑ
Μπορεί το άρωμα σας να είναι το αγαπημένο σας και να μυρίζει στ΄αλήθεια φανταστικά, όταν βάζετε όμως μεγάλη ποσότητα το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Δεν θέλουμε να μπουχτίσει ο άνθρωπος και να μη μπορεί να αναπνεύσει, θέλουμε απλά όταν φύγει μακριά μας να θυμάται τη μυρωδιά μας…Γι’αυτό ψεκάζουμε μόνο 3 φορές αν έχουμε eau de parfum και 4 αν είναι eau de toilette.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ
Κορίτσια μου είναι πολύ άβολη η στιγμή που θα αφήσετε το make up σας πάνω στο πουκάμισό του όταν αυτός επιχειρήσει να σας αγκαλιάσει. Και πιστέψτε με οι άνδρες δεν σαγηνεύονται από τις υπερβολικά βαμμένες γυναίκες. Για το λόγο αυτό όταν πάτε στο πρώτο ραντεβού αλλά ακόμα κι όταν βγαίνετε για ένα ποτό με τον αγαπημένο σας δε χρειάζεται να βάζετε τόνους πούδρας και make up. Μια ΒΒ cream και ένα κρεμώδες ρουζ αρκούν για να είστε όμορφες και φυσικές παράλληλα.

ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣΣε καμία περίπτωση δε προτείνω το μάτι της φωτογραφίας. Δε θέλουμε να είμαστε αστείες, αλλά όμορφες. Να θυμάστε ότι μερικά πρόσθετα τουφάκια στην εξωτερική ακρη του ματιού, κάνουν το βλέμα πιο σεξυ και πιο μυστηριώδες. Αλλά μέχρι εκει…μη το παρακάνουμε!

ΟΧΙ ΞΗΡΑ ΧΕΙΛΗ
Στους άνδρες δεν αρέσουν τα ξηρά χείλη αλλά ούτε και τα λιπ γκλος που είναι πολύ πηχτά και κολλάνε στα χείλη. Γι’αυτό φροντίστε τα χειλάκια σας να είναι σούπερ ενυδατωμένα και αν θέλετε βάλτε ένα κραγιόν σε μια απαλή απόχρωση. Σε περίπτωση που έχετε και λίγο ελεύθερο χρόνο μπορείτε μόνες σας στο σπίτι να φτιάξετε ένα φανταστικο lip balm με 3 απλά υλικά: 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας, 1 κουταλιά της σούπας Shea Butter, 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας. Σε μπεν μαρί λιώνουμε το shea butter μαζί με το λάδι καρύδας και μόλις γίνει υγρό το μείγμα, σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τις σταγόνες από το αιθέριο έλαιο μέντας. Φυλάμε το μείγμα σε ένα βαζάκι σε θερμοκρασία δωματίου και χρησιμοποιούμε όσο συχνά θέλουμε. Χαρίζει ωραία γυαλάδα σαν gloss, περιποιείται τα σκασμένα χείλη και η μέντα είναι αναζωογονητική.

ΟΧΙ ΣΚΟΥΡΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΑ ΝΥΧΙΑ
Είναι ένας συνδυασμός που δεν ενθουσιάζει και πάρα πολύ τους άνδρες….εκτός αν ο δεσμός σας είναι πολύ dark τύπος…αλλά πολύ dark όμως! Επίσης ξεχάστε για λίγο το φωσφοριζέ χρώμα στα νύχια και τα υπερβολικά σχέδια ( γατάκια, καρδούλες, αρκουδάκια, ήλιους, λουλουδια κ.α.).

ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
Αφήστε τα καλύτερα για άλλη περίσταση. Για ένα φαγητό με φίλες, για μια πρεμιέρα για ένα κόκκινο χαλί βρε αδερφέ…πάντως όχι για ερωτικό ραντεβουδάκι.

ΟΧΙ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ
Οι άνδρες λατρεύουν να χαϊδεύουν τα γυναικεία μαλλιά, ειδικά όταν αυτά είναι μαλακά. Γι’αυτό αποφύγετε τη πολύ σκληρή λακ, τα ζελε τους αφρούς και τα περίτεχνα χτενίσματα. Φροντίστε απλά τα μαλλιά σας να είναι λεία και απαλά και μη ξεχνάτε το νούμερο ένα ενυδατικό μαλλιών, το φοινικέλαιο ( δες σχετικό άρθρο ). Επίσης εξαιρετικό είναι και το λάδι καρύδας, το οποίο μπορείτε να το απλώσετε στα μαλλιά σαν μάσκα, να το αφήσετε στο κεφάλι σας αφού το τυλίξετε με μια ζεστή πετσέτα, και να λουστείτε το πρωί. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

ΠΟΤΕ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ
Αν ακόμα χρησιμοποιείτε ξυραφάκι καλύτερα να ξυρίζετε τα πόδια σας το βράδυ και όχι το πρωί. Έτσι θα αποφύγετε τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς. Επίσης θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη συνταγή για πίλινγκ σώματος που μου έμαθε η γιαγιά μιας φίλης μου από το σχολείο με καταγωγή από Ρουμανία και είναι η εξής πολύ απλή: καλαμποκάλευρο και μέλι. Κάντε μασαζ στα προβληματικά σημεία και θα δείτε πόσο μαλακό θα είναι μετά το δέρμα.

Ελπίζω να σας βοήθησα λιγάκι. Να θυμάστε ότι το πιο βασικό είναι να αρέσουμε εμείς στον εαυτό μας, μόνο έτσι θα αρέσουμε και στους άλλους, όμως δεν είναι ποτέ κακό να ξέρουμε και τι συμβαίνει σε ένα αντρικό μυαλό! Σας φιλώ…
maria iliaki

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια