Αμερικανοί επιστήμονες προειδοποιούν ότι η συχνή κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν ζάχαρη, κατεβάζει τα επίπεδα της «καλής» χοληστερίνης και ανεβάζει κατά πολύ τα επίπεδα τριγλυκεριδίων. Αυτό συνεπάγεται αύξηση του κινδύνου για την εμφάνιση καρδιαγγειακής νόσου…
Εξαιτίας της συχνής κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων ζάχαρης, αυξάνεται και ο κίνδυνος εμφράγματος ή εγκεφαλικού επεισοδίου…
kalimera
Εξαιτίας της συχνής κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων ζάχαρης, αυξάνεται και ο κίνδυνος εμφράγματος ή εγκεφαλικού επεισοδίου…
kalimera
0 Σχόλια