.
Χρόνος ετοιμασίας: 90 λεπτάΠοσότητα για: 6 - 8 άτομα
Προέλευση: Χαλκιδική
Υλικά συνταγής ...
1 ½ κιλό κολοκυθάκια
1 φλιτζ.γάλα¾ φλιτζ. ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
3 αυγά
2 φλιτζ. καφέ σιμιγδάλι χοντρό
3 αυγά
2 φλιτζ. καφέ σιμιγδάλι χοντρό
λίγο ελαιόλαδο για άλειμμα
λίγο αλεύρι για πασπάλισμα
Διαδικασία συνταγής
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη και τα αφήνουμε περίπου 1 ώρα σε σουρωτήρι να στραγγίσουν.
Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το λάδι και το αλεύρι) και προσθέτουμε τα κολοκύθια.
Λαδώνουμε το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι.
Στη συνέχεια απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα στο ταψί και από πάνω ρίχνουμε λίγο ακόμη λάδι και αλεύρι.
Ψήνουμε στους 200οC μέχρι να ροδίσει η πίτα μας.
0 Σχόλια