Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μπαλίτσες Μακεδονικού Χαλβά σε 4 διαφορετικές γεύσεις

Πρόταση σερβιρίσματος:
Σε κλαδάκι δενδρολίβανου περνάμε τις μπαλίτσες σαν σουβλάκι, αφήνοντας την κορυφή του ελεύθερη.

ΥΛΙΚΑ:

250 γρ. Μακεδονικό Χαλβά βανίλια
80 γρ. φρέσκο βούτυρο

Γεύσεις:
ανάλατο ξύσμα από δύο lime λεμόνια και 10 γρ. χονδροτριμμένο πράσινο πιπέρι
φλούδα από ένα μανταρίνι ζεματισμένη & ψιλοκομμένη και 30 γρ. φιλέ αμύγδαλο καβουρντισμένο
30 γρ. ινδοκάρυδο
80 γρ. κουβερτούρα λειωμένη, 40 γρ. καρύδι ψιλόκομμένο και 30 γρ. τρούφα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά στο mixer.
Τυλίγουμε τη ζύμη σε μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο.
Μετά μία ώρα πλάθουμε μπαλίτσες διαμέτρου 1,5 εκ. και τις ρολλάρουμε σε μία από τις παραπάνω γεύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια