.
stelios parliarosΥΛΙΚΑ
350γρ.βούτυρο αγελάδας σε θερμοκρασία δωματίου
50γρ.ζάχαρη
6 αυγά
400γρ αλεύρι
1κουτ.του γλυκού μπεικιν πάουντερ
250γρ.φέτα σκληρή ή μαλακιά τεμαχισμένη σε κομμάτια μικρά
100γρ.κρέμα γάλακτος 35-36%
250γρ.μικρά ντοματίνια
1κουταλάκι ρίγανη για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το βούτυρο (που προηγουμένος έχουμε λιώσει λίγο έτσι ώστε να είναι μαλακό),τη ζάχαρη και τα αυγά με έναν αυγοδάρτη.
Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ την κρέμα και στο τέλος την φέτα με τυα ντοματίνια.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 24εκ.ή σ ένα ταψί βουτυρωμένο και αλευρωμένο,πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170βαθ.για 50-60λεπτά.
100γρ.κρέμα γάλακτος 35-36%
250γρ.μικρά ντοματίνια
1κουταλάκι ρίγανη για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το βούτυρο (που προηγουμένος έχουμε λιώσει λίγο έτσι ώστε να είναι μαλακό),τη ζάχαρη και τα αυγά με έναν αυγοδάρτη.
Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ την κρέμα και στο τέλος την φέτα με τυα ντοματίνια.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 24εκ.ή σ ένα ταψί βουτυρωμένο και αλευρωμένο,πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170βαθ.για 50-60λεπτά.
0 Σχόλια