Συαστατικά:
1kg μπιζέλια
6 αυγά
4 κουταλιές σούπας μέλι
100ml....
Passum
λίγο λάδι
50ml Liquamen, ή 1/4 κλ αλάτι
1/2 κουταλάκι τριμμένο κύμινο
λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι για την γεύση
Liquamen: σάλτσα από παστό ψάρι. Πιθανό υποκατάστατο του αλατιού
Passum: Πάρα πολυ γλυκιά σάλτσα κρασιού
Οδηγίες:
Ανακατέψτε τα βρασμένα μπιζέλια με το μέλι, το Passum, το λάδι, το κύμινο και το αλάτι. Προσθέστε τα έξι αυγά και βάλτε το μέιγμα σε μια κατσαρόλα.
Μαγειρέψτε τα για 30 λεπτά περίπου σε μέτρια θερμοκρασία.
Σερβίρετέ το αφού τρίψετε λίγο πιπέρι πάνω από το σουφλέ
1kg μπιζέλια
6 αυγά
4 κουταλιές σούπας μέλι
100ml....
Passum
λίγο λάδι
50ml Liquamen, ή 1/4 κλ αλάτι
1/2 κουταλάκι τριμμένο κύμινο
λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι για την γεύση
Liquamen: σάλτσα από παστό ψάρι. Πιθανό υποκατάστατο του αλατιού
Passum: Πάρα πολυ γλυκιά σάλτσα κρασιού
Οδηγίες:
Ανακατέψτε τα βρασμένα μπιζέλια με το μέλι, το Passum, το λάδι, το κύμινο και το αλάτι. Προσθέστε τα έξι αυγά και βάλτε το μέιγμα σε μια κατσαρόλα.
Μαγειρέψτε τα για 30 λεπτά περίπου σε μέτρια θερμοκρασία.
Σερβίρετέ το αφού τρίψετε λίγο πιπέρι πάνω από το σουφλέ
0 Σχόλια