Υλικά
1 αυγό
3γρ. αλάτι
1γρ. μαύρο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
455γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
55γρ. ψίχα ψωμιού
ψωμάκια για burger
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στο γκριλ στους 180C και λαδώστε ελαφρά τη σχάρα.
Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε τα αυγά, το αλάτι και το αλεύρι.
Προσθέστε στο μείγμα τον κιμά και την ψίχα και ανακατέψτε το μείγμα καλά με ένα πιρούνι ή με τα χέρια σας.
Σχηματίστε 4 μπιφτέκια, σχετικά παχιά.
Βάλτε τα μπιφτέκια στο γκριλ και ψήστε τα για 6 -8 λεπτά από την κάθε πλευρά ή μέχρι να γίνουν όσο ψημένα θέλετε.
Βάλτε τα μπιφτέκια στα ψωμάκια, προσθέστε μουστάρδα και ό, τι λαχανικό θέλετε και σερβίρετε.
γιάμι!!!!!
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια