.
Υλικά : 300 γρ. γαριδούλες1/2 φλιτζάνι άσπρο κρασί
1 κ.τ σκόνη τζίντζερ
2-3 φύλλα λάχανο κομμένα σε λεπτές λωρίδες
1 καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε λωρίδες
4 φλιτζάνια ζωμό κότας (1 κύβος)
2 κ.σ ηλιέλαιο
πιπέρι
Οδηγίες παρασκευής
Βάζετε τις γαριδούλες σε ένα σουρωτήρι και τις ξεπλένετε με μπόλικο νερό.
Τις βάζετε σε μπωλ και τις πασπαλίζετε με τη σκόνη τζίντζερ και στη συνέχεια ρίχνετε το κρασί.
Τις αφήνετε 15 λεπτά να μαριναριστούν.
Βράζετε το ζωμό της κότας της κότας με το λάχανο, το καρότο και τα κρεμμυδάκια για 15 λεπτά.
Αν έχει μαλακώσει το καρότο προσθέτετε τις γαριδούλες μαζί με το κρασί.
Προσθέτετε το ηλιέλαιο και βράζετε τη σούπα για 15 λεπτά ακόμη.
0 Σχόλια