Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

"Ντίρλα" έγινες με το χαπάκι

Σε μια εποχή που όλα τα παίρνουμε σε χάπι, την υγεία, την ευτυχία, την ηρεμία, τον ύπνο κτλ. δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να παίρνουμε και το μεθύσι μας σε χάπι.
Έτσι, ο Ρώσος Εβγκένι Μοσκάλεφ από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης ανέπτυξε....

μια τεχνική που μετατρέπει το αλκοόλ σε σκόνη και στη συνέχεια σε χάπι.
Η τεχνική μπορεί να στερεοποιήσει οποιοδήποτε είδος αλκοόλ, μεταξύ των οποίων ουίσκι, κονιάκ, κρασί και μπύρα.
Προς το παρόν στόχος είναι η βότκα, αφού η ανακάλυψη είναι ρωσικής καταγωγής.
Η "ξηρή" βότκα μπορεί να τυλιχθεί σε μία χαρτοπετσέτα και να μεταφερθεί στη τσέπη ή την τσάντα, ενώ το νέο χάπι θα διατεθεί στην αγορά όταν οι "καταναλωτές" του θα μπορούν να υπολογίζουν την ακριβή απαιτούμενη δοσολογία.
Ο καθηγητής Μοσκάλεφ φαίνεται θα γίνει ο αγαπημένος των απανταχού αλκοολικών.
Bionews

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια