* 3 αβοκάντο ώριμα
* 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
* 1/2 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
* Χυμό από 1 λεμόνι
* 1/2 κρεμμύδι
* 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο
* Λίγο τριμμένο κόλλιανδρο
* 3-4 σταγόνες ταμπάσκο
* Αλάτι
Χτυπάμε στο μίξερ το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον κόλλιανδρο.
Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και το γιαούρτι και χτυπάμε για άλλα 10 δευτερόλεπτα.
Ύστερα προσθέτουμε το αβοκάντο, χωρίς τη φλούδα και το κουκούτσι του, το αλάτι, το χυμό λεμονιού και το ταμπάσκο.
Τα χτυπάμε για περίπου 1/2 λεπτό μέχρι τα υλικά να δέσουν.
Τέλος το αφήνουμε στο ψυγείο για να κρυώσει.
mageirema
0 Σχόλια