Συστατικά:
1kg φρέσκα μύδια
1κουταλάκι αλάτι
1 πράσο, λεπτοκομμένο
1 κουταλάκι....
κύμινο
200ml Passum
1 κουταλιά κομμένο Saturei
500ml άσπρο κρασί
500ml νερό
Passum: Πάρα πολύ γλυκιά σάλτσα κρασιού
Saturei: Στα Λατινικά λέγεται 'satureia hortensis'. Φύετται στη Νότια Ευρώπη και χρησιμοποιείτο κυρίως σε πιάτα με φασόλια
Οδηγιές:
Πρώτα βρέξτε και καθαρίστε καλά τα μύδια.
Ανακατέψτε μαζί το αλάτι, το κρασί,το νερό, το Passum και τα μπαχαρικά.
Βράστε το ζουμί για 20 λεπτά, και κατόπιν προσθέστε τα μύδια.
Βράστε για 10 λεπτά ακόμη και έπειτα σερβίρετε.
1kg φρέσκα μύδια
1κουταλάκι αλάτι
1 πράσο, λεπτοκομμένο
1 κουταλάκι....
κύμινο
200ml Passum
1 κουταλιά κομμένο Saturei
500ml άσπρο κρασί
500ml νερό
Passum: Πάρα πολύ γλυκιά σάλτσα κρασιού
Saturei: Στα Λατινικά λέγεται 'satureia hortensis'. Φύετται στη Νότια Ευρώπη και χρησιμοποιείτο κυρίως σε πιάτα με φασόλια
Οδηγιές:
Πρώτα βρέξτε και καθαρίστε καλά τα μύδια.
Ανακατέψτε μαζί το αλάτι, το κρασί,το νερό, το Passum και τα μπαχαρικά.
Βράστε το ζουμί για 20 λεπτά, και κατόπιν προσθέστε τα μύδια.
Βράστε για 10 λεπτά ακόμη και έπειτα σερβίρετε.
0 Σχόλια