.
Υλικά :650 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε στενόμακρα κομμάτια
1 κομμάτι φρέσκια πιπερόριζα (2,5 εκ. περίπου) τριμμένη
4 κουταλιές πάστα με βάση το κάρυ (όχι πολύ καυτερή)
1 1/3 της κούπας γάλα καρύδας
1 φλιτζανάκι φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
2 κουταλιές σόγια σως (ελαφριά)
2 κουταλιές της σούπας φύλλα μοσχολέμονου τριμμένα (φρέσκα ή αποξηραμένα)
Οδηγίες παρασκευής
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα καρύδας με την σώγια σως και την πιπερόριζα.
Προσθέτουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και αφού σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου τα βγάζουμε σε μία πιατέλα.
Στην συνέχεια ρίχνουμε την πάστα κάρρυ και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε το μοσχολέμονο και το βασιλικό και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά.
Σερβίρουμε το κοτόπουλο μας με ρύζι και ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα.
0 Σχόλια