Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κρέμα με λευκή σοκολάτα και ροδόνερο

.
Υλικά250 γρ. λευκή σοκολάτα, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
150 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
50 γρ. ροδόνερο
500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, .....

χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού
1 φύλλο ζελατίνας (5 γρ.)

Εκτέλεση
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά και πριν βράσει προσθέτουμε το φύλλο ζελατίνας, που προηγουμένως έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό.
Έπειτα αδειάζουμε το μείγμα πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα.
Κατόπιν ομοιογενοποιούμε πολύ καλά και έπειτα προσθέτουμε το ροδόνερο.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα προσθέτοντας την παχύρρευστη κρέμα στο μείγμα.
Αδειάζουμε την κρέμα σε ποτήρια της αρεσκείας μας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια