.
Υλικά1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
6 κουταλιές βρόμη (κουάκερ)
1 κρεμμύδι
1 ντομάτα
2 κουταλιές σάλτσα σόγια
4 κουταλιές λάδι
1 κουταλάκι ρίγανη
½ κουταλάκι πιπέρι
½ κουταλάκι αλάτι
Προετοιμασία
Κόβουμε τις άκρες από το κρεμμύδι.
Ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι,το πλένουμε.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε μεγάλα κομμάτια.
Τα βάζουμε στο μικρό μίξερ.
Πλένουμε την ντομάτα μαζί με τη ντομάτα.
Κόβουμε τη ντομάτα σε μεγάλα κομμάτια.
Βάζουμε τη ντομάτα μαζί με το κρεμμύδι.
Τα πολτοποιούμαι.
Βάζουμε τη σχάρα πάνω στη λαμαρίνα.
Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να προθερμανθεί.
Εκτέλεση
Ρίχνουμε τον κιμά στο μπολ.
Ρίχνουμε τη βρώμη(κουάκερ).
Το λάδι.
Τη σάλτσα σόγιας.
Την ντομάτα και το κρεμμύδι.
Το αλάτι,το πιπέρι και την ρίγανη.
Ζυμώνουμε καλά, μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια.
Βάζουμε τη λαμαρίνα στο φούρνο.
Βάζουμε τα μπιφτέκια στο φούρνο.
Ψήνουμε για 15 λεπτά.
Τα βγάζουμε από τον φούρνο.
Και τα γυρνάμε.
Τα βάζουμε πάλι στον φούρνο, και τα ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.
Τα βγάζουμε από τον φούρνο.
Τα μπιφτέκια μας είναι έτοιμα!
Κόβουμε τις άκρες από το κρεμμύδι.
Ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι,το πλένουμε.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε μεγάλα κομμάτια.
Τα βάζουμε στο μικρό μίξερ.
Πλένουμε την ντομάτα μαζί με τη ντομάτα.
Κόβουμε τη ντομάτα σε μεγάλα κομμάτια.
Βάζουμε τη ντομάτα μαζί με το κρεμμύδι.
Τα πολτοποιούμαι.
Βάζουμε τη σχάρα πάνω στη λαμαρίνα.
Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να προθερμανθεί.
Εκτέλεση
Ρίχνουμε τον κιμά στο μπολ.
Ρίχνουμε τη βρώμη(κουάκερ).
Το λάδι.
Τη σάλτσα σόγιας.
Την ντομάτα και το κρεμμύδι.
Το αλάτι,το πιπέρι και την ρίγανη.
Ζυμώνουμε καλά, μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια.
Βάζουμε τη λαμαρίνα στο φούρνο.
Βάζουμε τα μπιφτέκια στο φούρνο.
Ψήνουμε για 15 λεπτά.
Τα βγάζουμε από τον φούρνο.
Και τα γυρνάμε.
Τα βάζουμε πάλι στον φούρνο, και τα ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.
Τα βγάζουμε από τον φούρνο.
Τα μπιφτέκια μας είναι έτοιμα!
0 Σχόλια