Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χιούμορ για τον συγκυβερνήτη

Συνεχίζονται οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για τον συγκυβερνήτη του αεροπλάνου της Germanwings που συνετρίβη στις Άλπεις.
Μετά την αποκάλυψη πως ήταν τυφλός και το είχε σκάσει από το τρελοκομείο, τώρα έρχεται η αποκάλυψη πως ο συγκυβερνήτης....

ήταν και κουφός.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο συγκυβερνήτης δεν άνοιγε την πόρτα στον κυβερνήτη επειδή δεν τον άκουγε που την βαρούσε με το τσεκούρι.

Τα γερμανικά ΜΜΕ τον έχουν βγάλει εντελώς άχρηστο τον συγκυβερνήτη -όπου να “ναι θα πουν πως δεν μπορούσε να μιλήσει και πως περπατούσε με δυσκολία-, οπότε είναι κρίμα που δεν ζούσε στην Ελλάδα γιατί θα έπαιρνε δέκα επιδόματα και θα ήταν βασιλιάς.

Αν και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο συγκυβερνήτης είχε ψυχικές διαταραχές και προβλήματα όρασης, κατάφερε να αφήσει έγκυο τη σύντροφό του, οπότε ας του αναγνωρίσουν οι δημοσιογράφοι της Bild πως μπορούσε τουλάχιστον να κουτουπώνει.

Βέβαια, οι νεότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν τον συγκυβερνήτη -ο οποίος πέρασε ερωτική απογοήτευση επειδή η έγκυος σύντροφός του τον εγκατέλειψε πριν από ένα μήνα- να είναι και ομοφυλόφιλος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το κινητό του μοιραίου πιλότου ήταν σε λειτουργία πτώσης...

Σωστός ο πιλότος όχι σαν τον άλλον τον μαλάκα που το έριξε στην θάλασσα και δεν τους έχουν βρει ακόμα ....

Δεν ξαναμπαίνω σε αεροπλάνο με πιλότο που έχει relationship status it's complicated

Από' δω και πέρα θα χειροκροτάτε και τον συγκυβερνήτη.

Εγώ είδα ότι σε μια φωτό ο πιλότος κρατούσε ένα αηφον 6 ,αυτό το κληρονόμησε κάποιος ξέρετε ?

Συγκυβερνήτης απ´ τα Lidl

Πήγα να κάνω αεροπλανικό στο σεξ και μου ´πεσε

Αν ήταν γυναίκα πιλότος πάντως θα είχε κατευθύνει το αεροσκάφος ακριβώς πάνω από το σπίτι του λεγάμενου και όχι όπου να ναι.

Πήγαινα ταξίδι στο εξωτερικό και πριν ξεκινήσουμε μπαίνω στο κόκπιτ και ρωτάω τον πιλότο , πως πάει με τη γκόμενα όλα καλά ?

Ο Λούμπιτς έκρυβε από τους γιατρούς του πως πετούσε ακόμα χαρταετό

Παλιά όταν χώριζες το έριχνες στο ποτό.  
Τώρα το ρίχνεις στις Άλπεις.

Νέα αποκάλυψη: Ο συγκυβερνήτης του Airbus δεν είχε χέρια, του έλειπε ένα νεφρό, είχε καμπούρα και το αριστερό του πόδι ήταν πιο κοντό από το δεξί

Ήμαρτον μας έπρηξαν
................

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια