Οι επιστήμονες έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, παρεμβαίνοντας στη φύση πραγμάτων που αλλιώς τα γνωρίζαμε έως τώρα.
Τώρα, θέλουν να κατασκευάσουν και το παγωτό που δεν θα παχαίνει.
Η απαγορευμένη και αγαπημένη λιχουδιά μικρών και μεγάλων όχι μόνο δεν θα μας προσθέτει θερμίδες και κιλά, αλλά θα μας κάνει και καλό, δίνοντάς μας πολλά ωφέλιμα και θρεπτικά συστατικά.
Διαιτητικές ίνες, αντιοξειδωτικά και προβιοτικά θα έχουν τα παγωτά που ευελπιστούν να κατασκευάσουν αμερικανοί επιστήμονες υπό τον καθηγητή Χημείας Τροφίμων ΄Ινγκολφ Γκρουέν του πανεπιστημίου του Μισούρι Κολούμπια.
Το χρονοδιάγραμμα τους είναι έξι μήνες μέχρι να έχουν έτοιμο το δοκιμαστικό και περίπου δύο χρόνια για να κυκλοφορήσει το παγωτό στην αγορά.
Υπομονή.....
Bionews
Τώρα, θέλουν να κατασκευάσουν και το παγωτό που δεν θα παχαίνει.
Η απαγορευμένη και αγαπημένη λιχουδιά μικρών και μεγάλων όχι μόνο δεν θα μας προσθέτει θερμίδες και κιλά, αλλά θα μας κάνει και καλό, δίνοντάς μας πολλά ωφέλιμα και θρεπτικά συστατικά.
Διαιτητικές ίνες, αντιοξειδωτικά και προβιοτικά θα έχουν τα παγωτά που ευελπιστούν να κατασκευάσουν αμερικανοί επιστήμονες υπό τον καθηγητή Χημείας Τροφίμων ΄Ινγκολφ Γκρουέν του πανεπιστημίου του Μισούρι Κολούμπια.
Το χρονοδιάγραμμα τους είναι έξι μήνες μέχρι να έχουν έτοιμο το δοκιμαστικό και περίπου δύο χρόνια για να κυκλοφορήσει το παγωτό στην αγορά.
Υπομονή.....
Bionews
0 Σχόλια