Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πλαστική χειρουργική και ηλικίες της ωριμότητας

* 40 45 έτη
Η ώρα της αλήθειας για άνδρες και γυναίκες που αποφάσισαν ότι βρίσκονται στο μέσο της ζωής τους. Η χαλάρωση γύρω από τα μάτια, το λαιμό, το στήθος, την κοιλιά, τους γλουτούς, τα μπράτσα.
Ήρθε η ώρα των επεμβάσεων αντιμετώπισης της χαλάρωσης, ανάρτησης (threading) με απορροφήσιμα νήματα, mini lifting, mid face lifting, T-max, classical lifting, ανορθώσεις προσώπου και....

σώματος ανάλογα με την ηλικία αρχής - πιο νωρίς = πιο ελαφρά επέμβαση.
Τα μικρά lifting είναι πλέον της μόδας, αφού οι γυναίκες αρχίζουν πιο νωρίς - από τα 40 τους χρόνια κιόλας.
Βοηθούν η μόλυνση του περιβάλλοντος, ο καθιστικός τρόπος ζωής, το κάπνισμα, η διατροφή, οι παλιές ουλές από την ακμή της εφηβείας.
Οι άνδρες όμως πρέπει να το καθυστερήσουν λίγο ακόμη, γιατί ο κοινωνικός τους ρόλος επιτρέπει μόνο μικρότερες επεμβάσεις ανανέωσης.

* 65 - 95 έτη
Είναι η ώρα που λέμε: "Αρκετά έκανα για τους άλλους. - Θα κάνω κάτι για μένα!".
Σε αυτή την ηλικία δικαιούμαστε να τα κάνουμε όλα.
Τελευταία μόδα στο Χιούστον του Τέξας.
Αν όμως δεν έχουμε κάνει τίποτα μέχρι τότε, δεν πρέπει να παραπονιόμαστε που θα γίνουν αντιληπτές, από τον περίγυρό μας, οι όποιες επεμβάσεις.
Όμως, αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού οι τελευταίες στατιστικές για την πλαστική χειρουργική που αφορά στην αντιγήρανση αποδεικνύουν ότι ο βαθμός ικανοποίησης της ηλικιακής αυτής κατηγορίας είναι από τους υψηλότερους παγκοσμίως.
Εξάλλου, η πλαστική χειρουργική έχει μεγάλη συνάφεια με την αύξηση της αυτοεκτίμησης, του αυτοσεβασμού, αλλά και τη δημιουργία δεύτερης ευκαιρίας, κάτι που ευνοεί πάντοτε την ψυχή του ανθρώπου.
GLAM

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια