Απόψε, μετά το πάρτι, είστε εκείνη/νος που θα επιστρέψει με τους/τις φίλες στο σπίτι.
Γιατί όμως, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με ένα ποτήρι ξεθυμασμένης κόλα;
Ορίστε μερικά μη αλκοολούχα ποτά, τόσο απολαυστικά που θα παρακαλάτε να είστε μονίμως, στο τιμόνι:...
* Παγωμένο τσάι τζίντζερ
Με ένα κοφτερό μαχαίρι, αφαιρέστε τη φλούδα ενός πορτοκαλιού, κόβοντας τη σε μαρκιές λεπτές φέτες ( προσπαθήστε να αποφύγετε τη λευκή ψίχα που συνοδεύει τη φλούδα). Αδειάστε 500 ml βραστό νερό σε ένα πυρίμαχο μπολ μαζί με 100 γρ. κάστερ πάουντερ (ψιλοκομμένη ζάχαρη), ένα σακουλάκι τσάι με γεύση τζίντζερ, 2
λεπτά φύλλα φρέσκου τζίντζερ και τις φλούδες πορτοκαλιού και αφήστε τα να ζεματιστούν για 5 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρέστε το σακουλάκι τσαγιού και αφήστε το μείγμα να κρυώσει. Αδειάστε το κρύο πλέον τσάι σε μια κανάτα μαζί με τον χυμό των πορτοκαλιών, 500ml χυμό μήλου, μπίρα τζίντζερ και ανακατέψτε. Προσθέστε παγάκια και σερβίρετε.
* Αναψυκτικό με μήλο και lime
Γεμίστε, κατά τα τρία τέταρτα, με χυμό μήλου όσα ψηλά ποτήρια της σαμπάνιας θέλετε. Προσθέστε μια στάλα γρεναδίνη και λίγο φρέσκο λάιμ σε κάθε ποτήρι. Γαρνίρετε κάθε ποτήρι με μια φέτα μήλου και μερικά παγωμένα βατόμουρα ή κεράσια.
* Punch με χυμό κεράσι
Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμείξτε 750 ml παγωμένο χυμό κεράσι, 750 ml παγωμένη λεμονάδα και το χυμό από 2 φρέσκα λάιμ. Δοκιμάστε και ρυθμίστε τη γεύση ανάλογα, προσθέτοντας λίγο ακόμα από τους χυμούς. Προσθέστε φρέσκα φύλλα μέντας, κομμάτια λάιμ και παγάκια. Σερβίρετε σε ψηλά ποτήρια.
GLAMOURS
Γιατί όμως, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με ένα ποτήρι ξεθυμασμένης κόλα;
Ορίστε μερικά μη αλκοολούχα ποτά, τόσο απολαυστικά που θα παρακαλάτε να είστε μονίμως, στο τιμόνι:...
* Παγωμένο τσάι τζίντζερ
Με ένα κοφτερό μαχαίρι, αφαιρέστε τη φλούδα ενός πορτοκαλιού, κόβοντας τη σε μαρκιές λεπτές φέτες ( προσπαθήστε να αποφύγετε τη λευκή ψίχα που συνοδεύει τη φλούδα). Αδειάστε 500 ml βραστό νερό σε ένα πυρίμαχο μπολ μαζί με 100 γρ. κάστερ πάουντερ (ψιλοκομμένη ζάχαρη), ένα σακουλάκι τσάι με γεύση τζίντζερ, 2
λεπτά φύλλα φρέσκου τζίντζερ και τις φλούδες πορτοκαλιού και αφήστε τα να ζεματιστούν για 5 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρέστε το σακουλάκι τσαγιού και αφήστε το μείγμα να κρυώσει. Αδειάστε το κρύο πλέον τσάι σε μια κανάτα μαζί με τον χυμό των πορτοκαλιών, 500ml χυμό μήλου, μπίρα τζίντζερ και ανακατέψτε. Προσθέστε παγάκια και σερβίρετε.
* Αναψυκτικό με μήλο και lime
Γεμίστε, κατά τα τρία τέταρτα, με χυμό μήλου όσα ψηλά ποτήρια της σαμπάνιας θέλετε. Προσθέστε μια στάλα γρεναδίνη και λίγο φρέσκο λάιμ σε κάθε ποτήρι. Γαρνίρετε κάθε ποτήρι με μια φέτα μήλου και μερικά παγωμένα βατόμουρα ή κεράσια.
* Punch με χυμό κεράσι
Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμείξτε 750 ml παγωμένο χυμό κεράσι, 750 ml παγωμένη λεμονάδα και το χυμό από 2 φρέσκα λάιμ. Δοκιμάστε και ρυθμίστε τη γεύση ανάλογα, προσθέτοντας λίγο ακόμα από τους χυμούς. Προσθέστε φρέσκα φύλλα μέντας, κομμάτια λάιμ και παγάκια. Σερβίρετε σε ψηλά ποτήρια.
GLAMOURS
0 Σχόλια