Υλικά
1 φλυτζάνι αλεύρι από καλαμπόκι
1 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 του φλυτζανιού μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
1 φλυτζάνι γάλα
αλάτι πιπέρι και λίγη ζάχαρη
και λίγο καλαμποκάλευρο μέσα στη ζύμη
8 λουκάνικα Φρανκφούρτης
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Φτιάχνουμε τη ζύμη
Περνάμε τα λουκάνικα σε ξυλάκι (από σουβλάκι)
Τα βουτάμε στη ζύμη και τα τηγανίζουμε.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια