"Όπως φαίνεται το ψήσιμο και το βράσιμο των ψαριών με σος σόγιας μειωμένου νατρίου παρέχει....
οφέλη, ενώ η κατανάλωση τηγανητών, παστών ή αποξηραμένων ψαριών όχι.
Αντιθέτως, αυτές οι μέθοδοι μαγειρέματος μπορεί να εντείνουν τον κίνδυνο" αναφέρουν οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Χαβάη, στην Μανόα.
Τα ωμέγα -3 λιπαρά οξέα είναι μια μορφή λίπους που, όπως έχει αποδειχθεί, προστατεύει από το έμφραγμα και τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ενώ ενδέχεται να συμβάλλει και στη προστασία από άλλα νοσήματα, όπως τα εγκεφαλικά επεισόδια.
IN VITRO
0 Σχόλια