.
Για 300 γραμμάρια15 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
Για τη σαντιγύ
- 75 γρ. σοκολάτα 70%, λιωμένη και ζεστή
- 10 γρ. ηλιέλαιο
- 220 γρ. κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σφιχτή σαντιγί
Προσθέτουμε το 1/3 της σαντιγί στη ζεστή σοκολάτα και χτυπάμε με σύρμα μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
Προσθέτουμε την υπόλοιπη σαντιγί σε άλλες δύο δόσεις.
Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη σαντιγί αμέσως, μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο για 3 -4 ώρες.
0 Σχόλια