Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι 24 ώρες ενός δραστήριου άνδρα!

* 7.00 - 7.30: Η μέρα του ξεκινά νωρίς το πρωί. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και διατάσεις, κάνει μερικούς κοιλιακούς και ασκήσεις με βαράκια. Η ένταση είναι ήπια αλλά ιδανική για να μένει σε φόρμα σε καθημερινή βάση, ακόμα κι αν δεν έχει χρόνο για γυμναστήριο.
* 7.30 - 8.00:

Το γρήγορο ντους ακολουθείται από το απαραίτητο δυναμωτικό πρωινό. Δημητριακά, φρέσκος χυμός και ψωμί ολικής αλέσεως με μέλι είναι ιδανικά για ένα δυναμικό ξεκίνημα στη μέρα του.
* 8.00 - 9.00: Ο καιρός έχει κάπως ανοίξει, οι βροχές και το κρύο είναι ακόμα υποφερτό. Γι αυτό μπορεί ακόμα να αφήσει το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ και να βγάλει το ποδήλατό του. Έτσι όχι μόνο γυμνάζεται καθ οδόν προς την δουλειά, αλλά βοηθάει και στην προστασία του περιβάλλοντος!.
* 9.00 - 17.00: Στο οκτάωρο της δουλειάς του φροντίζει να κάνει συχνά διάλειμμα. Όχι για τσιγάρο, αλλά για να κάνει μια βόλτα, να ξεμουδιάσει και να αποφορτίσει το μυαλό του έστω και για λίγο. Φυσικά, δεν χάνει την ευκαιρία να διατηρεί τη φόρμα του προτιμώντας για τις μετακινήσεις του στον χώρο της δουλειάς τις σκάλες και όχι τον ανελκυστήρα.
* 17.00 - 18.00: Επιστροφή στο σπίτι και ο αγαπημένος του σκύλος βρίσκεται ήδη πίσω από την πόρτα με το λουρί του στο στόμα για την καθιερωμένη βόλτα στο πάρκο. Έντονο περπάτημα, αλλά και τρέξιμο είναι μέσα στο πρόγραμμα, ανάλογα με τις ορέξεις του σκύλου του!.
* 18.00 - 20.00: Επιστροφή στο σπίτι για χαλάρωση και δείπνο μαζί με τη σύντροφό του. Αντικείμενο συζήτησης τα νέα της ημέρας, αλλά και τα σχέδια για τη βραδινή έξοδο.
* 20.00 - 21.00: Κατευθύνεται στο μπάνιο για να λουστεί και να ετοιμαστεί για να βγει. Μπορεί να είχε μια απαιτητική μέρα, αλλά δεν θα θυσίαζε με τίποτα ένα ποτό ή μια καλή ταινία!
Επιθυμίες

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια