.
Ένα παραδοσιακό πιάτο με τη νοστιμιά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.Διάρκεια: 20 λεπτά
Συστατικά συνταγής :
- 2 τσιπούρες (400 γρ. η κάθε μία)
- 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φλυτζάνι ξύδι
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Αλάτι
Οδηγίες συνταγής
Καθαρίζουμε τα ψάρια.
Αλατίζουμε καλά μέσα στην κοιλιά και στο κεφάλι.
Αλευρώνουμε καλά και τινάζουμε να φύγει το παραπάνω αλεύρι.
Τηγανίζουμε τα ψάρια σε μεγάλο τηγάνι περίπου 8-10 λεπτά ή μέχρι να κάνουν κρούστα.
Σβήνουμε με το ξύδι και τις σερβίρουμε με τη σάλτσα τους αφού πρώτα τη σουρώσουμε.
0 Σχόλια