ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μανταρίνια μικρά και σφιχτά
3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 ξύλα κανέλας
μερικά γαρύφαλλα
1 λίτρο....
κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τα μανταρίνια και τα στεγνώνουμε.
Χαράζουμε τη φλούδα 3 – 4 φορές σε βάθος, αλλά χωρίς να χωρίσουν εντελώς τα μανταρίνια. αρφώνουμε 1 – 2 γαρύφαλλα σε κάθε ένα και τα βάζουμε σε μεγάλη γυάλα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε τη γυάλα σε σκοτεινό και δροσερό μέρος για 30 περίπου μέρες. άθε μέρα την κουνάμε.
Μετά από τις 30 μέρες σουρώνουμε το λικέρ και το βάζουμε σε μπουκάλια.
.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
2 Σχόλια
Πολυ ωραιο Φωτεινη!!!! Κρατώ τη συνταγή σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΙΡΗΝΗ με τα πρωτα μανταρινια φτιαξε το λικερακι σου για τις γιορτινες μερες που ερχονται
Διαγραφή