Παραδοσιακό πιάτο που μας έρχεται από τις Σέρρες
Άτομα 10-12
ΥΛΙΚΑ :6 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
1 κουταλιά σούπας ανθότυρο
2 κουταλιές σούπας φέτα
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
αλάτι - πιπέρι
1 κουταλιά σούπας ντοματοπελτέ
1 ποτηράκι νερό
Πλένουμε τις πιπεριές.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι.
Κόβουμε προσεκτικά το κοτσάνι γύρω από τις πιπεριές και από το άνοιγμά τους τις γεμίζουμε με το μείγμα των τυριών.
Σε ένα μπολ διαλύουμε τον ντοματοπελτέ στο νερό.
Κλείνουμε τις πιπεριές με τα καπάκια τους, τις τοποθετούμε σε ταψάκι, τις περιχύνουμε με το νερό όπου έχουμε διαλύσει τον πελτέ και τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για περίπου 1 ώρα
0 Σχόλια