.
Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα από μοσχάρι και χοιρινό τυλιγμένα με τραγανό φύλλο, σουσάμι και χωρίς καμία απολύτως υπερβολή στο ρύζι.Συστατικά:
- 900 γρ. μοσχάρι σε πολύ μικρούς κύβους
- 400 γρ. χοιρινό σε πολύ μικρούς κύβους
- 2 κουταλάκια γλυκού αλάτι
- πιπέρι όσο θέλουμε
- μαιντανό όσο θέλουμε
- 2-3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1/2 φλυτζάνι τσαγιού κρασί
- 4 κουταλιές σούπας ρύζι γλασσέ
- 200 ml. pummaro
- 2 αβγά
- λάδι
- 300 γρ. φέτα
- 1 ξυλάκι κανέλλα
- φλούδα ενός πορτοκαλιού
- λίγο σάψυχο (μαντζουράνα)
- 800 γρ. αλεύρι
- 1/2 νεροπότηρο κρασί
- 1/2 νεροπότηρο λάδι
- 3/4 νεροπότηρου νερό
- Αλάτι - πιπέρι
0 Σχόλια