Υλικά
• 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
• 3 ροδάκινα
• 200 γρ. φράουλες
• 2 φέτες πεπόνι
• 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
Τρόπος παρασκευής
• Καθαρίζετε τα φρούτα, τα κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα χτυπάτε ελαφρά στο μούλτι μαζί με τη ζάχαρη.
• Αναμειγνύετε το μείγμα με το γιαούρτι και ανακατεύετε.
• Βάζετε το μείγμα σε γυάλινο σκεύος που σκεπάζει, ειδικό για την κατάψυξη, και το καταψύχετε για 1 ώρα.
• Το ξαναχτυπάτε ελαφρά στο μπλέντερ και το καταψύχετε και πάλι.
• Το σερβίρετε σε μπάλες, όπως το παγωτό.
.
0 Σχόλια