.
ΥΛΙΚΑ - 250 γρ. γιαούρτι σακούλας ή στραγγιστό
- 1 ματσάκι άνηθο
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
- 3/4 φλ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα
- Χυμό από ένα λεμόνι
- Αλάτι & πιπέρι
Στο μούλτι ρίχνουμε τα αμύγδαλα και το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε.
Προσθέτουμε το χυμό ενός λεμονιού, το αλάτι, το γιαούρτι, επιπλέον ελαιόλαδο αν το μείγμα είναι πολύ πηχτό και τον άνηθο.
Τα χτυπάμε όλα μαζί και το σερβίρουμε σε μικρά μπολάκια.
0 Σχόλια