.
Τέλειο συνοδευτικό για cocktail, υπέροχο για μπουφέ και για πάρτυ.
Διαβάστε τη συνταγή για τα ποτηράκια ελαιόλαδου με φέτα, ντομάτα και ελιά:
Υλικά συνταγής:
12 σφηνάκια (ποτηράκια)
12 οδοντογλυφίδες λίγο αγουρέλαιο
12 μπουκίτσες ψωμί
12 ντοματίνια
12 κυβάκια φέτα
12 ελιές χωρίς κουκούτσι
λίγη ρίγανη
λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε στη σειρά τα σφηνάκια. Σε κάθε οδοντογλυφίδα περνάμε από 1 κομμάτι ψωμί, 1 ντοματίνι, 1 κομμάτι φέτα, 1 ελιά και τα βάζουμε όρθια στα σφηνάκια.
2. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε ρίγανη και αλάτι και σερβίρουμε.
Μπαρμπαρίγου
0 Σχόλια