Συνολικός χρόνος 30 λεπτά
Μερίδες: 4
Υλικά:
1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι
1 κρεμμυδάκι ξερό ψιλοκομμένο
4 φέτες μπέικον ή ζαμπόν
φλυτζ. τσαγιού PHILADELPHIA
αλάτι
πιπέρι
αρκετή ρίγανη
ελαιόλαδο
λίγο λευκό κρασί
Εκτέλεση:
1. Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και κατόπιν τα στραγγίζετε σε ένα τρυπητό μπολ.
2. Μετά, τα βάζετε πάλι στην κατσαρόλα, ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν και ανακατεύετε.
3. Ετοιμάζετε τη σάλτσα. Ψιλοκόβετε το μπέικον ή το ζαμπόν και το κρεμμυδάκι και τα τσιγαρίζετε σε λίγο ελαιόλαδο για μερικά λεπτά. Σβήνετε με το λευκό κρασί.
4. Στη συνέχεια, προσθέτετε το Philadelphia, το πιπέρι και τη ρίγανη και αφήνετε τη σάλτσα μας να σιγοβράσει, μέχρι να δέσει καλά.
5. Σερβίρετε σε ένα πιάτο και στολίζετε με ένα κλωναράκι μαϊντανό.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια