HOT DOG χοτ ντογκ σπιτικά
Υλικά
1 φλυτζάνι αλεύρι από καλαμπόκι
1 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 του φλυτζανιού μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
1 φλυτζάνι γάλα
αλάτι πιπέρι και λίγη ζάχαρη
και λίγο καλαμποκάλευρο μέσα στη ζύμη
8 λουκάνικα Φρανκφούρτης
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Φτιάχνουμε τη ζύμη
Περνάμε τα λουκάνικα σε ξυλάκι (από σουβλάκι)
Τα βουτάμε στη ζύμη και τα τηγανίζουμε
Αν θέλουμε ψήνουμε τα ψωμάκια στην τοστιέρα
Τα συνοδεύουμε με κέτσαπ και μουστάρδα.
1 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 του φλυτζανιού μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
1 φλυτζάνι γάλα
αλάτι πιπέρι και λίγη ζάχαρη
και λίγο καλαμποκάλευρο μέσα στη ζύμη
8 λουκάνικα Φρανκφούρτης
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Φτιάχνουμε τη ζύμη
Περνάμε τα λουκάνικα σε ξυλάκι (από σουβλάκι)
Τα βουτάμε στη ζύμη και τα τηγανίζουμε
Αν θέλουμε ψήνουμε τα ψωμάκια στην τοστιέρα
Τα συνοδεύουμε με κέτσαπ και μουστάρδα.
0 Σχόλια