Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το ανδρικό πουκάμισο έγινε Φόρεμα

Η ποπλίνα κάνει πάρτι. Ένα από τα πιο hot trend για την Άνοιξη του 2014 αλλά και του Καλοκαιριού, αποτελεί το λευκό – κατά κύριο λόγο - shirtdress. Το αυστηρό ανδρικό πουκάμισο, με τις λιτές, καθαρές γραμμές του, προσαρμόστηκε στη γυναικεία σιλουέτα.
Το βασικό κομμάτι....

μιας ανδρικής γκαρνταρόμπας – το πουκάμισο - αποτέλεσε πηγή έμπνευσης, της θηλυκής. Άλλες φορές παρουσιάστηκε, ιδιαίτερα κοντό, κάποιες άλλες να φτάνει στο γόνατο ή ακόμα και maxi.
Συνήθως απέριττο αλλά πάντα υπέροχο.
Δροσερές, νεανικές εμφανίσεις, από ποπλίνα, πρωταγωνιστούν όλες τις ώρες της μέρας. Ίσως κάποιες φορές με μια ανάλαφρη, χίπικη διάθεση.
Ένα κλασικό στυλ επαναπροσδιορίζεται από πολλές επώνυμες ετικέτες όπως Balenciaga, Donna Karan, Christian Dior και Alexander Wang. Ρούχο, το οποίο σίγουρα, μπορεί να σταθεί στην οποιαδήποτε περίσταση. Ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα το ντύσουν, μπορείτε να δημιουργήσετε άπειρες εμφανίσεις.
Νέες υφές υφασμάτων και σχέδια, είναι όσα θα παρατηρείσετε αυτή την Άνοιξη, ενώ πιέτες και βολάν αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του. Οι γήινες αποχρώσεις, χαρίζουν το δικό τους στυλ, ενώ το μαύρο φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και εδώ.
Διαφάνειες, δηλώνουν την παρουσία τους και εδώ, ιδανική επιλογή για ζεστά καλοκαιρινά βράδια συνδυασμένα με top και σορτς - ή για λαμπερές εμφανίσεις στο πλάι ενός beach bar. Τα χρυσά αξεσουάρ, τους είναι ό,τι πρέπει.
Το είδαμε και στην πιο κλασική, ανδρική απόχρωση, αυτή του γαλάζιου. Τα μανίκια γύρισαν, όπως θα συνέβαινε σε ένα ανδρικό πουκάμισο. Η ύπαρξη ασυμμετρίας στα κουμπιά, συμβάλλει σε μια περισσότερο, παιχνιδιάρικη διάθεση. Τα κλασικά ψηλοτάκουνα ή ένα ζευγάρι σανδάλια αργότερα, συμπληρώνουν επάξια το look.
Στην προκειμένη, παρατηρούμε κυριολεκτικά ένα λευκό καμβά. Το απόλυτο στυλ, στην απλότητά του. Το ρούχο κλειδί, για τους μήνες που θα ακολουθήσουν. Φορέστε το με κολάν, τζιν και καλσόν. Αργότερα μόνο του ή πάνω από το μαγιό. Στη δουλειά σας το φοράτε κουμπωμένο, ενώ για τις βόλτες σας, εννοείται πώς ξεκουμπώνουν τα κουμπιά και χαλαρώνει το ύφος. Τα ογκώδη, φανταχτερά κοσμήματα εδώ, είναι must.
Ακόμα μία παραλλαγή του φορέματος, στην απόχρωση του ελεφαντόδοντου, από κρεπ με τρουκς και φερμουάρ. Λιτές γραμμές, αέρινο αποτέλεσμα, απροκάλυπτα σεξι και σαγηνευτικό. Πάντα όμως, ευκολοφόρετο. Τα strappy τακούνια και το clutch, φαντάζουν ιδανικά μαζί του.
Θα διαπιστώσατε πως έχετε πολλούς λόγους, όχι μόνο για να το προτιμήσετε αλλά να το αγαπήσετε.
marymary.gr

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. πως γίνεται να κάνουν τα ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ γυναικεία μόδα ! Φανταστικό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή