Χρόνος Προετοιμασίας 30'
ΥΛΙΚΑ:
220 γρ. ζάχαρη καστανή
Αλάτι 1 κ.σ.
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κ.γ.
60 ml μπίρα
4 φέτες μπέικον κομμένες σε μικρά κομμάτια
30 κ.σ. καρυδόψιχα κομμένη στη μέση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Στρώνουμε αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι, το μπέικον και τη μπύρα.
Αφήνουμε τα υλικά να πάρουν βράση σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά περίπου ανακατεύοντας τακτικά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να δέσει το μίγμα.
Βάζουμε την καρυδόψυχα στο ταψί και περιχύνουμε με το μίγμα της μπύρας.
Ψήνουμε στο φούρνο για 16-18 λεπτά.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και αφήνουμε την καρυδόψιχα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και σερβίρουμε.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια