.
Υλικά:- 2 σοκολάτες Lacta των 85 γρ,
- 2 κουβερτούρες των 125γρ,
- 1 κούπα ζάχαρη,
- 2 κούπες
αλεύρι για όλες τις χρήσεις, - 1 κγ. μπεϊκιν πάουντερ,
- 250 γρ.μαργαρίνη,
- 5 αυγά,
- 2 βανίλιες.
Λιώνουμε το βιτάμ,τις σοκολάτες και τις κουβερτούρες σε ένα κατσαρολάκι πάντα όμως σε χαμηλή φωτιά.
Χτυπάω μαζί τη ζάχαρη και τα αυγά και προσθέτω με τις σοκολάτες.
Ύστερα προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλιες.
Τέλος,βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ ή ατομικά φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 15 λεπτά.
Εάν τα βάλουμε σε ατομικά φορμάκια,πρέπει να τα ψήσουμε μόνο 10 λεπτά.
Το σουφλέ δεν πρέπει να βγει από την φόρμα του αμέσως, αλλά να το αφήσετε να κρυώσει μέσα στη φόρμα.
Εαν σας βγει η σοκολάτα εσωτερικά του σουφλέ στέρεη πάει να πει ότι ήθελε λιγότερο ψήσιμο.
filenades
0 Σχόλια