Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πράσινο κραγιόν

Πώς φοριέται το πράσινο κραγιόν
Το χειμερινό make-up των Dolce & Gabbana τολμάει.
Περιοδικά, blogs, εταιρείες καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς έχουν εντοπίσει το μυστικό της επιτυχίας για ένα εντυπωσιακό αλλά ασφαλές....

μέικ-απ: μαύρο eyeliner με φλογερό κόκκινο κραγιόν.

Τι γίνεται όμως με τις αληθινές γυναίκες;
Θα τόλμαγε κάποιος να προτείνει στους αναγνώστες του και στο πελατειακό του κοινό ένα χρώμα όπως το πράσινο;
O ιταλικός οίκος Dolce & Gabbana έχει ήδη ενδώσει στις fashion forward προτάσεις, με μία νέα σειρά καλλυντικών που φέρει τον τίτλο «Πετράδια της Σικελίας», μία κολεξιόν τεσσάρων σετ κραγιόν και βερνικιών σε χρώματα στα οποία κάθε άλλο παρά είμαστε συνηθισμένοι. Αντίθετα, προτείνει αποχρώσεις του μοβ, του κίτρινου και του σμαραγδί με το δημιουργικό σύμβουλο του οίκου Pat McGrath να εξηγεί: «τα χρώματα μπορούν να φορεθούν με τρόπο νεανικό και παιχνιδιάρικο, αλλά και με έναν πιο ώριμο, σοφιστικέ αέρα. Ακριβώς όπως και ένα κόσμημα».

Βέβαια δεν είναι πολλές εκείνες οι περιστάσεις οι οποίες επιτρέπουν το σμαραγδί κραγιόν, πόσο μάλλον αν πάρουμε υπόψη μας το γεγονός πως δεν βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη, στην πόλη όπου κανείς και τίποτα δεν τραβάει τα περίεργα βλέμματα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να απλώσουμε στα χείλη μας μία απαλή στρώση πράσινου και να την αναμείξουμε με απαλό glitter αλλά και να το απλώσουμε στα μάτια μας, χρησιμοποιώντας το σαν σκιά ματιών.
Προφανώς τα σμαραγδί χείλη απαιτούν μίνιμαλ μέικ-απ για το υπόλοιπο του προσώπου αλλά και ένα εξίσου τολμηρό και εναλλακτικό attitude και στυλ, αφού ανήκει στα χρώματα τα οποία δεν μπορεί να υποστηρίξει η πλειοψηφία των fashion-addicts.

Η μόδα του εκκεντρικού και έντονου κραγιόν δεν αποτελεί σύγχρονη ανακάλυψη αλλά χρονολογείται από την εποχή των mod girls με το λευκό κραγιόν στα '60s, ενώ η goth σκηνή έχει προ πολλού εκδηλώσει την αγάπη της για το μαύρο κραγιόν. Η Rihanna και η Αmber Rose έχουν ήδη τολμήσει τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου. Εσείς;
marie claire

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια