.
Υλικά: - 3 στήθη κοτόπουλο κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
- αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, κάρυ
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα ντιζόν
- λίγο λάδι
- Ζεσταίνουμε το λάδι στο γουοκ και σοτάρουμε το κοτόπουλο και απο τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά και εξακολουθούμε να σοτάρουμε.
- Μόλις πιει τα υγρά σβήνουμε με το κρασί. Κατόπιν προσθέτουμε τα μυρωδικά και 1 1/2 φλ. τσαγιού νερό και σιγοβράζουμε.
- Μόλις έχει πιει τα περισσότερα υγρά ρίχνουμε και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
www.greekmasa.gr
0 Σχόλια