.
Υλικά (2 άτομα)2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού των 250γραμμ. η κάθε μία
300 γραμμ. λάχανο λευκό
100 γραμμ. καρότο
20 γραμμ. σέλινο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
40 ml μηλόξυδο
40 ml λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
200 ml ζωμό κότας
Εκτέλεση
Λαδώνετε και αλαατοπιπερώνετε τις χοιρινές μπριζόλες και τις τοποθετείτε στο γκρίλ για 20 λεπτά. Εν τω μεταξύ καθαρίζετε το λάχανο και τα καρότα και τα κόβετε λεπτά.
Σωτάρετε σε μία κατσαρόλα το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Σβήνετε με το ξύδι και το κρασί και προσθέτετε και το ζωμό.
Αφού πάρει βράση, ρίχνετε το λάχανο και το καρότο, το μαγειρεύετε για 10 λεπτά και ρίχνετε το σέλινο, αλάτι και πιπέρι.
tear.gr
0 Σχόλια