Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Για 6 άτομα
Υλικά:
1 Ζύμη με Προζύμι ΚΑΝΑΚΙ
200 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
200 γρ. τυρί ένταμ τριμμένο
150 γρ. μπέικον σε λωρίδες
150 γρ. πεπερόνι σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά
κομμένη σε φέτες
Για τη σάλτσα:
½ κιλό ντομάτες, ξεφλουδισμένες και περασμένες στον τρίφτη
1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουτ. του γλυκού ζάχαρη
1 σκελίδα σκόρδο
2-3 φυλλαράκια φρ. βασιλικού
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάλτε το λάδι να ζεσταθεί σε χαμηλή φωτιά.
Στη συνέχεια, προσθέστε το κρεμμύδι και τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας, και αφήστε τα να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.
Τοποθετήστε τα υλικά πάνω στη Ζύμη με προζύμι και ψήστε την πίτσα στους 180° C για 35 λεπτά, στο μεσαίο ράφι, σε φούρνο με αντιστάσεις.
Για να φτιάξετε Πίτσα
Τοποθετήστε τη ζύμη πάνω στον πάγκο μέσα στο προστατευτικό φιλμ της.Αλείψτε το ταψάκι του φούρνου σας με λίγο λάδι και αναποδογυρίστε μέσα του τη ζύμη.
Με τα δάχτυλα απλώστε το έτσι ώστε να καταλαμβάνει όλη την επιφάνεια.
Τοποθετήστε τη σάλτσα, τα τυριά και τα αλλαντικά της αρεσκείας σας.
0 Σχόλια