.
Υλικά:200γ φέτα
9 ελιές
άνηθος ψιλοκομμένος
Διαδικασία:
Βάζουμε φέτα και άνηθο σε ένα μπολ.
Ζυμώνουμε το μείγμα, πλάθουμε τα μπαλάκια και βάζουμε μέσα μία ελίτσα.
*Μπορείτε να προσθέσετε και σκορδάκι αν σας αρέσει.
Elena Krop
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού.
0 Σχόλια