.
Απλά, γρήγορα, εύκολαΥλικά
1 κιλό σαρδέλες καθαρισμένες
½ φλ. ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
1 φλ. νερό
χοντρό αλάτι
πιπέρι
ρίγανη ή θυμάρι
Εκτέλεση
1) Πλένουμε τις σαρδέλες και τις τοποθετούμε τη μια δίπλα στην άλλη με την σειρά στο ταψί μας.Βήμα 2
2) Περιχύνουμε με το λάδι, το χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε με αλάτι και ρίγανη ή θυμάρι και προσθέτουμε το νερό
3) Ψήνουμε περίπου για 3 τέταρτα της ώρας στους 200 βαθμούς κελσίου και έτοιμες μόλις πάρουν χρώμα.
0 Σχόλια