.
ΥΛΙΚΑ2 φλ. γάλα
3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
25-30 γρ. νωπή μαγιά
250 γρ. φέτα τριμμένη
2 αβγά
Δυόσμο ψιλοκομμένο
Μαργαρίνη για το ταψί
Αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διαλύουμε τη μαγιά σε λίγο γάλα.
Σε μια λεκάνη διαλύουμε στο υπόλοιπο γάλα το μείγμα της μαγιάς.
Προσθέτουμε τα αβγά, το τυρί, το δυόσμο, το αλατοπίπερο και τέλος το αλεύρι.
Ανακατεύουμε για να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.
Αλείφουμε ένα ταψί 30 εκ. ή μια φόρμα ψωμιού με μαργαρίνη και μεταφέρουμε μέσα τον χυλό (μπορούμε να το ψήσουμε και στα δύο σκεύη, ανάλογα αν το θέλουμε σε σχήμα ψωμιού ή πίτας).
Αφήνουμε το χυλό να σταθεί για 15 λεπτά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Από την Ελένη Ψυχούλη
0 Σχόλια