Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καραμέλες σοκολάτας

Καραμέλες σοκολάτας

Καραμέλες σοκολάτας
Τα παιδιά θα γλυκαθούν και δεν θα μπορούν να τους αντισταθούν.

Υλικά:
  • 500 γρ. βανίλια υποβρύχιο
  • 100 γρ. κουβερτούρα 55%, λιωμένη σε μπεν μαρί
  • 20 γρ. κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Πασπαλίζουμε μικρές κυρτές φορμίτσες σιλικόνης/ παγοθήκες σιλικόνης με κορν φλάουρ.
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τη βανίλια υποβρύχιο και με γρήγορες κινήσεις την ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Πριν αρχίσει να κοχλάζει, κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα, ανακατεύουμε και αμέσως γεμίζουμε μ” ένα κουτάλι τις φορμίτσες.
Αφήνουμε για 10 λεπτά να στεγνώσουν, ξεφορμάρουμε τις καραμέλες και τις τινάζουμε ώστε να φύγει το περιττό κορν φλάουρ.
Τις διατηρούμε αρκετό καιρό σε ξηρό και δροσερό περιβάλλον.
infokids

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια