Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι επώνυμοι που έχουν δίδυμα αδέρφια

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε για τη Mary-Kate και Ashley Olsen, και την Tia και Tamera Mowry, αλλά έχεις συνειδητοποιήσει ότι και η Alanis Morissette έχει ένα δίδυμο αδερφό;
Υπάρχουν διάσημες προσωπικότητες που μοιράζονται μια ιδιαίτερη σχέση με τα δίδυμα αδέρφια τους, συμπεριλαμβανομένης της....

Scarlett Johansson, Ashton Kutcher και Gisele Bundchen.
Επιπλέον, ήξερες ότι ο Siva Kaneswaran του boyband The Wanted έχει έναν ολόιδιο αδελφό;
Τρελό, έτσι δεν είναι;
 Scarlett Johansson & Hunter: Η Scarlett έχει ένα δίδυμο αδελφό, τον Hunter, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με την αδελφή του στην ταινία «Manny & Lo. Ήταν επίσης πολιτικός σύμβουλος του Πρόεδρου Obama.
Alanis και Wade Morissette: Η 38χρονη τραγουδίστρια έχει ένα δίδυμο αδελφό, τον Wade, ο οποίος είναι indie pop-rock μουσικός, εκπαιδευτής γιόγκα, θεραπευτής και συγγραφέας. Ο γιος της Alanis, Ever και o Wade έχουν το ίδιο μεσαίο όνομα - Imre.
Gisele και Patricia Bundchen: Η δίδυμη αδελφή της Gisele, Patricia μπορεί να μην είναι ένα supermodel, αλλά είναι εξίσου πανέμορφη όπως και ο άγγελος της Victoria\'s Secret. Οι δυο τους μεγάλωσαν με τέσσερις άλλες αδελφές: τη Raquel, τη Graziela, την Gabriela και τη Rafaela.
Ashton και Michael Kutcher ( αριστερά): Αλήθεια! Ο Ashton έχει ένα δίδυμο αδελφό, ο οποίος σήμερα ζει στην Αϊόβα με τον 8χρονο γιο του. Ο Michael διαγνώστηκε με εγκεφαλική παράλυση σε νεαρή ηλικία και υπεβλήθη σε μεταμόσχευση καρδιάς στα 13 του. Ο Ashton δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου, είπε ο Michael στο περιοδικό People για την αφοσίωση του αδελφού του.
Mary-Kate και Ashley Olsen: Οι 26χρονες δίδυμες σόκαραν πολλούς τηλεθεατές του Full House όταν αποκαλύφθηκε πως στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο Michelles! Τώρα, η Mary-Kate και Ashley είναι επιτυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες και έχουν τη δική τους fashion line. Είναι επίσης, οι μεγαλύτερες αδελφές της Elizabeth Olsen.
Jason και Jeremy London: Τα 40χρονα δίδυμα αδέλφια είναι και οι δύο ηθοποιοί - ο Jason ήταν στο Dazed and Confused, ενώ ο Jeremy πρωταγωνίστησε στο Party of Five, 7th Heaven και I\'ll Fly Away .
Tia και Tamera Mowry: Η Tia και η Tamera είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τη δεκαετία του \'90 και τώρα έχουν το δικό τους reality show Tia & Tamera.
Kiefer και Rachel Sutherland: Ο Kiefer, είναι 7 λεπτά μεγαλύτερος από την αδερφή του Rachel η οποία εργάζεται πίσω από τις Χολυγουντιανές κάμερες ως παραγωγός.
Barbara Pierce Bush και Jenna Bush Hager: Μπορεί να μη μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά η Barbara και η Jenna είναι οι δίδυμες κόρες του George W. Bush και της Laura Bush.
Siva και Kumar Kaneswaran: Ο Siva ο οποίος είναι μέλος της βρετανικής boyband The Wanted, έχει ένα δίδυμο αδελφό ton Kumar, ο οποίος μοιάζει ακριβώς σαν αυτόν! (Siva αριστερά, Kumar, δεξιά)
Aaron και Shawn Ashmore: Οι 33χρονοι -και οι δύο ηθοποιοί- ο Shawn πρωταγωνίστησε στο Αnimorphs και ως Iceman στις ταινίες X-Men, ενώ ο Αaron ήταν στο Smallville και Warehouse 13.
,

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια