.
Υλικά:150 γρ. μαλακό βούτυρο
3 αυγά
270 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ
1/4 του λίτρου γάλα
4 κ.σ. μέλι
1 πρέζα αλάτι
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
- Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο με το μέλι μέχρι να αφρατέψουν.
- Προσθέστε τα αυγά, το αλάτι, το γάλα, συνεχίζοντας να χτυπάτε στο μίξερ και τέλος το αλεύρι με το μπέκιν.
- Βουτυρώστε την βαφλιέρα σας κι αφήστε την να ζεσταθεί.
- Μετά βάλετε περίπου 2 κ.σ. ζύμης κι αφήστε για 3 λεπτά έως ότου πάρει χρυσοκαφετί χρώμα.
- Τοποθετείστε τις βάφλες σε σχάρα γλυκού και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη όσο είναι ακόμα ζεστές.
0 Σχόλια