.
Αυτο το μικρό κέρασμα, μπορει να κλεψει τη παράσταση.Σας έχω οδηγίες για να τα φτιάξετε και μόνοι σας
Άν εχετε ξαναφτιάξει μπσκότα δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου
Συνταγή για τα μπισκότα:
ΥΛΙΚΑ
40-60 τμχ Ανάλογα το μέγεθος
230 γρ. βούτυρο αγελαδινό ( μαλακωμένο)
200 γρ. άχνη
1 μεγάλο αυγό
400 γρ αλέυρι
1κγ. αλάτι
1κγ. μπέικιν. Αν δεν τα στολίσετε βάλτε 2κγ μπεικιν)
άρωμα βανίλιας ή ότι άλλο επιθυμείτε
Βάλτε το βούτυρο με την άχνη στο μίξερ και χτυπήστε να γίνει αφράτη κρέμα .
Προσθέστε το αυγό και συνεχίστε το χτύπημα να ομογενοποιηθεί.
Χαμηλώστε ταχύτητα και προσθέστε τμηματικά το αλεύρι μαζί με το αλάτι και το μπέικιν .
Προσθέστε το άρωμα και συνεχίστε σε μέτρια ταχύτητα να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Αφήστε τη 5 λεπτά να ξεκουραστεί.
Η ζύμη αυτή δεν θέλει ψυγείο.
Απλώστε μια λαδόκολα στο μπάγκο σας.
Πασπαλίστε λίγο αλεύρι. Βάλτε ένα μέρος της ζύμης επάνω
και αφού το απλώσετε λίγο με τα χέρια βάλτε επάνω μια λαδόκολα ή ελαστική μεμβράνη και ανοιξτε με τον πλάστη τη ζύμη σε πάχος 3-4 χιλ.
Κόψτε τριγωνικά τα μπισκότα με τη βοήθεια ενός πατρον απο χαρτόνι
Με μια σπάτουλα βάλτε τα σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολα.
Ψήστε τα στους 160' C για 8-10΄λεπτά.
Μην περιμένετε να πάρουν χρώμα
Θα χρυσίσουν ελάχιστα στις άκρες.
Αφήστε τα να κρυώσουν μέσα στη λαμαρίνα πρίν τα μετακινήσετε.
Μόλις τα βγάλετε απο το φούρνο πατήστε ελαφρά την επιφάνεια με το smoother, για να γίνουν επίπεδα.
Η διακόσμηση γίνεται με λευκή ζαχαρόπαστα και στένσιλ με ασημί χρώμα
Αν θέλετε, προσθέστε με γλάσσο, μονόγραμμα ή ευχαριστήριο για τους καλεσμένους
www.sugarflowerscreations.com
0 Σχόλια