Υλικά:
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
500 γρ. κρέμα γάλακτος (χτυπημένη σε σαντιγί)
10-12 σοκοφρέτες (ανάλογα με το μέγεθος του σκεύους που θα χρησιμοποιήσετε)
2 μπανάνες
Εκτέλεση
Σπάμε τις σοκοφρέτες σε μικρά κομμάτια, τις στρώνουμε σε ένα πιρέξ ή τις μοιράζουμε σε βαθιά γυάλινα μπολ και τις πιέζουμε ελαφρά έτσι ώστε να δημιουργήσουν μια ομοιόμορφη στρώση.
Στη συνέχεια νακατεύουμε την σαντιγί με το γιαούρτι και την απλώνουμε πάνω από τις σοκοφρέτες.
Τέλος γαρνίρουμε το γλυκό με φέτες μπανάνας και το βάζουμε στο ψυγείο για να δέσει.
Νικολοπούλου Ελένη
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια