Υλικά
Για 4-6 άτομα
1 κιλό βλίτα πλυμένα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
100 γραμμάρια τυρί φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα βλίτα.
Στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Τρίβουμε στον τρίφτη το κρεμμύδι.
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάζουμε μέσα το κρεμμύδι για να το σοτάρουμε.
Το αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Όταν πάρει χρώμα, αρχίζουμε να ρίχνουμε σιγά- σιγά τα βλίτα και τα ανακατεύουμε με το κρεμμύδι.
Για 4-6 άτομα
1 κιλό βλίτα πλυμένα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
100 γραμμάρια τυρί φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα βλίτα.
Στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Τρίβουμε στον τρίφτη το κρεμμύδι.
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάζουμε μέσα το κρεμμύδι για να το σοτάρουμε.
Το αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Όταν πάρει χρώμα, αρχίζουμε να ρίχνουμε σιγά- σιγά τα βλίτα και τα ανακατεύουμε με το κρεμμύδι.
0 Σχόλια